21-годишната Микайла Йънг от САЩ не е типичната майка от социалните мрежи. Тя ражда доста рано, но бебето не е станало причина жената да започне да не обръща внимание на визията си.

Блогърката започва да публикува пикантни видеоклипове в Tiktok. Микайла танцува или записва забавни кадри, но винаги когато облича нещо изрязано или по-късо от обичайното, в мрежата се намират недоволни.

Истинските хейтъри на блогърката се появяват след като тя публикува шеговит видеоклип за това как вече се смята за милф (от англ. MILF - сексуално привлекателна по-възрастна жена, обикновено с деца).

Микайла няма намерение да отрича своята сексуалност и привлекателност, но една част от потребителите в мрежата изискват от нея да се държи по-прилично, така както подобава на една майка.
 
@mikaylaa.y

This keeps getting taken down #GossipGirlHere #milftok #singlemom #hotmom #momsoftiktok #trend #fypシ #momsunder25

♬ original sound - George Jnr McKeon
"Ще правя това, което искам!", отговори Микайла в един от своите видеоклипове и беше подкрепена от над 264 000 последователи.

"Не знам за другите, но аз бих бил по-щастлив, ако публикуваш повече видеоклипове", споделя един от коментиращите. 

"Ти си най-красивото момиче на света, така че не ме интересува какво казват другите", пише друг.

"Наистина оценявам много това, което правиш, така че продължавай!", коментира още един от поклонниците.Коментарите са пълни с ентусиазирани фенове на младата майка, но те нямат шанс. Сърцето на блогърката вече не е свободно.

Първоначално тя отглежда бебето сама, тъй като се е разделила с баща му малко преди да се оженят. Двойката е решила, че характерите им не си съвпадат. Но сега момичето публикува видеоклипове с новия си възлюбен, който се отнася към нея с голяма обич.

Превод и редакция: БЛИЦ