Ново безразсъдно шофиране на инфлуенсърка и носителка на титлата „Мис Силикон“ за 2022 бе публикувано в социалната мрежа ТикТок. Поведението на Катрин Йорданова бе разкритикувано от пътният експерт Диана Русинова, пише GlasNews.bg.

Според Русинова държавата е безсилна към такива "същества" и е странно, че обществото възхвалява лица, които "утре може да ни убият".

"Девойката с маникюра, която летеше с над 250 по АМ Тракия, продължава да си качва най-необезпокоявано клипове в социалните мрежи и продължава да се снима и да шофира. На поредния клип ясно се вижда, че е в населено място и кара не с 50, а със 70-80 км/ч, което е не по-малко опасно.

При скорост от 75 км/ч. се изминават 21 м в секунда. Клипът е 25 секунди или в продължение на близо половин километър, това същество не знае какво се случва с автомобила, защото е ангажирана да се снима. За това време много неща могат да се объркат и всичко да завърши фатално. Явно срещу нея и такива като нея държавата е безсилна.За жалост из социалните мрежи е пълно с всякакви подобни хулигани и полицията няма ресурс и очевидно желание да се справи с тях. Попадала съм на брокери на недвижими имоти, “инфлуенсъри” и пр. с подобни клипове.

Когато им направиш забележка те наричат “слабоумен, прост”, смеят се, подиграват се и пр. Уви накрая слабоумните са те, защото или убиват себе си или някой невинен.

Това общество толерира пътното хулиганство и дори го харесва и споделя, няма как да очакваме жертвите и ранените да намалеят, когато държавата не прави нищо, а простотията ни стига да там, че да възхваляваме нещо, което утре може да ни убие.", написа Диана Русинова.

@vitamincashnew #vitamincash #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryou #fy #gclass ♬ original sound - katrinyordanova77

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук