Блогърка показа необичаен метод за подстригване на косата и предизвика полемика в мрежата, съобщава "Сън".

На кадрите, публикувани в TikTok, потребителката @handsonfamily прикрепва лента от прозрачно тиксо към бретона на дъщеря си. Тя обяснява, че този метод фиксира косата и улеснява подстригването "за секунди".

Освен това отпада необходимостта от почистване, тъй като нишките остават върху самозалепващата се лента. В края на видеото жената показва резултата от работата си.

Видеоклипът е станал вирусен с 11,6 милиона гледания и 447 хил. харесвания. Една част от потребителите в мрежата обаче критикуват начина на блогърката.

"Мисля, че просто имаш късмет, че бретонът ти се оказа равен. Моля, не правете това повече", "Майка ми ме подстригваше по същия начин и не изглеждаше много красиво", "Няма ли да е по-лесно да заведете детето си на фризьор?", "Какъв ужас", "Горкото момиче", коментират те.

Някои от тях обаче благодарят за демонстрирания метод: "Това е гениално!", "Блестящ резултат!", "Всъщност това е доста умно!", "Колко интересно! Ще трябва да опитам това", "Благодаря ви много! Ще го имам предвид."

Превод и редакция: БЛИЦ
 
@handsonfamily

How to cut the perfect bangs! ##MakingTheCut ##GRWM ##momhack ##BackToSchool ##GirlMom

♬ I'm A Survivor - Reba McEntire