Бабините лозови листа в буркани, по които всички полудяха
Нека сме честни – по-хубаво от българската традиционна кухня едва ли има
Нека си признаем – българите сме традиционалисти. Да, разбира се, че винаги сме отворени за нови емоции и преживявания, но изконно българското винаги е за предпочитане.
Това важи с пълна сила и за кухнята. Има всевъзможни кулинарни изкушения, но няма нищо по-хубаво от българското. А да не говорим, че по-вкусно от на мама и баба няма.
Именно заради това сега от jenata.blitz.bg ще поговорят за една от най-важните съставки на една от най-любимите български храни – лозови сърми. Става дума за лозовите сърми.
Оказа се, че има начин, по който може да ги консервираме в буркан и винаги когато ни притрябват да се възползваме от тях.
Но как да приготвите любимите лозови листа – като на баба, ще научите на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
2 Коментара: