Случаят на 25-годишна жена от американския щат Пенсилвания изненада дори лекарите, според които шансовете тя да стане майка се равнявали на 1%, пише Metro.

Миси Дипнър била на 17 години, когато й поставили диагнозата "ранна менопауза". Според специалистите яйчниците на момичето били два пъти по-малки от нормалното за нейната възраст, а вероятността да забременее по естествен път се равнявала на 1%.

"Когато бях тийнейджър, бях супер депресирана и тревожна. Не можех да контролирам емоциите си и не знаех какво не ми е наред. Семейството ми искаше да ме приемат в психиатрично отделение.

Бременна отиде на видеозон и ошашави лекарите СНИМКИ

Направих си много тестове, които установиха, че преминавам в менопауза на 17, което имаше смисъл, тъй като имах всички симптоми", разказва тя.

В продължение на пет години Миси използвала пластир с естрадиол, за да се опита да ограничи симптомите на менопаузата, а след известно менструацията й се подновила.

През април 2021 г. тя почувствала силна болка в долната част на корема и била приета в болницата със съмнение за инфекция на пикочните пътища. Резултатът от прегледа обаче шокирал всички. 

Каква изненадваща новина оставила без думи както Миси, така и лекарите, четете в jenata.blitz.bg.