Диетоложка изброи храните, за които трябва да забравите след 30-годишна възраст
Метаболизмът започва да се забавя, производството на колаген намалява, увеличава се рискът от язва на стомаха, високо кръвно налягане, атеросклероза, инфаркт или инсулт
Консултант-психологът и диетолог Мария Малишева посочи продукти, които трябва да бъдат забравени след 30 години. Според специалиста след 30 години метаболизмът започва да се забавя, производството на колаген намалява, увеличава се рискът от язва на стомаха, високо кръвно налягане, атеросклероза, инфаркт или инсулт.
Затова първото нещо, което трябва да направите, е да спрете да ядете тези вредни храни. По този начин ще помогнете на организма си да функционира по-лесно, тъй като няма да го карате да се бори с вредни вещества, които са трудни за обработване.
Прочетете в jenata.blitz.bg за кои храни трябва да забравите след 30-те си години, за да сте здрави и слаби