Готвач издаде тайната на вкусното печено пиле с хрупкава коричка

Според него тънкостта се крие в кленовия сироп и това как се използва

Когато изглежда, че вкусът на пилето винаги е един и същ, трябва да обърнете внимание на разнообразието от рецепти за готвене. 

Сред тях можете да намерите много прости и достъпни, които ще ви позволят да превърнете обикновеното пиле в истински шедьовър в къщи. 

Такова сочно и вкусно пилешко филе през живота си не сте яли!

Въпреки че основната стъпка във всички тези рецепти е една и съща – загряване на фурната и печене на пилето в нея, тогава започва истинската магия, защото всеки готвач си има своите тънкости и особености.

Сега от jenata.blitz.bg разговаряха с опитен готвач, който издаде своята рецепта за вкусно печено пиле, чиято коричка е супер хрупкава и се топи в устата.

Освен това той сподели тайната е тънкостта при използването на кленовия сироп.

Но как да приготвите вкусното печено пиле с хрупкава коричка ще научите на jenata.blitz.bg