Какви ли не неща може да научим (още) за женската вагина. Преди време от jenata.blitz.bg ви споделиха девет невероятни факта за женските полови органи, които може би не знаете.

Освен това се оказа, че интимните части на дамите се променят с годините, а за капак една гинеколожка шокира всички като каза, че съществува и зимна вагина.

Но сега от jenata.blitz.bg попаднаха на друг доста интересен, но и същевременно опасен, детайл, които сериозно може да увреди женския полов орган.

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

Както всички знаем има хора, които обичат да си играят с огъня – буквално и преносно. Често пъти в любовната игра (и не само) се „прилагат“ разлини фетиши.

Един от тях е играта със свещи и поливането с восък. Температурните игри са популярен начин да разнообразите сексуалния си живот. И ако някои се ограничават да погалят тялото на половинката си с кубче лед, то други не се страхуват да си играят с огъня.

Ако обаче сте любител на това да чувствате разтопен восък или парафин в интимните си области, знайте, че не всички лекари ще одобрят това секс начинание. 

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Американският докторШри Дута буквално моли жените да забрвят за това начинание и никой мъж да не прави това с половинката си

Капенето на восък върху чувствителни зони или дори във влагалището е доста опасно и крие куп рискове.

Но какви са те ще научите на jenata.blitz.bg