Преместилата се да живее в Англия звезда на Playboy Мария Лиман (родом от Ростов на Дон) се оплака в Инстаграм, че заради карантината тя не е могла да тренира качествено. А това оказало печален ефект върху достигнатите с много труд апетитни форми - момичето останало без дупе. 


"Към момента ситуацията в страната и с моето дупе силно се е променила. Някой е изгубил работата, други са останали без бизнеса си, някои са се развели, а аз лично пострадах заради загубата на моето оформено дупе, върху което работих години наред. Много съм ядосана, че дупето ми вече четири месеца не е влизало в залата за фитнес, а у дома не мога да тренирам така качествено, както в залата", написа Мария. 


Инстадивата е бясна поради това, че тя няма възможност да ходи в зала за фитнес и, че "висшестоящите  органи" въобще не ги интересува женската красота. "Вече не съм Мария. Сбогом...", емоцинално се сбогува с феновете си тя. 


Красавицата обаче не получи съчувствие от своите последователи. Вместо това оплакванията ѝ станаха обект на подигравки.  

"Да ти имам проблема", пише Prostoandreyka68. 


"В Африка няма чиста вода, хората умират от глад, а ти тука ни занимаваш с твоя задник", пише Ohilles. 

Наскоро, публикувайки поредната си откровена снимка, Мария разкри, че е получила подарък от милиардер, но историята е придобила неочакван обрат.  Мъжът, не успявайки да постигне интимност, обвинил момичето в измама и заявил, че възнамерява да я съди."В шок съм. Не иска обаче да си взима подаръка. Аз пък, на свой ред, не искам да му се отдавам. До къде ще стигне всичко това?", оплаква се красавицата. 

Превод и редакция: БЛИЦ