Когато сергиите навън са отрупани с най-различни зеленчуци, ви предлагаме да зарадвате любимите си хора вкъщи с паниран карфиол.

Панираният карфиол си е истинска класика. Може да се поднесе като гарнитура към месото и рибата. Или пък да се консумира като напълно самостоятелно ястие, сервирано със сметана или някакъв друг сос по ваш избор.

Всеки трябва да пробва това изкушение с кайма, у дома си умират за него

Приготвянето му не отнема кой знае колко време. А рецептата е по силите и на начинаеща домакиня. 

Румен, ароматен, хрупкав отвън и нежен отвътре - няма начин да не се влюбите в ястието, дори и да не сте фен на карфиола!

Как да си направите тази неустоима вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.