Понякога ви се искате да сготвите нещо лекичко за 5 минутки? Лятото е сезонът, в който такива ястия се приготвят най-лесно.

Можете просто да изпържите набързо едни тиквички. Или пък да забъркате едни яйца. Ако пък традиционният омлет ви е дошъл до гуша, може да си направите фритата. Това пак е омлет, но по италиански, с допълнителни съставки, които да обогатят вкуса му. 

Такива вкусни яйчица през живота си не бях яла!

С рецептата, която днес ще ви предложим, ще обогатим вкуса на обикновения омлет с тиквички. Деликатна яйчена смес с малко хрупкави тиквички, подправки и лека пикантна нотка на сирене. Перфектната закуска!

Как да си забъркате тази бърза вкусотия, която опитате ли веднъж, ще приготвяте отново и отново, четете в jenata.blitz.bg.