Имате ли любима закуска? Може би не, но едно е безспорно – почти няма човек, който да не обича да закусва палачинки.

Те могат да бъдат солни, сладки и общо взето гарнирани с всичко, което обичаме да похапваме.

Но знаете ли как да приготвите т. нар. палачинки „всичко по 4“? може би ще попитате защо се казват така?

Като от едно време: Бабина рецепта за най-вкусните палачинки

Ами тайната е в рецептата им. Знайте, че това е най-доброто тесто и рецепта за палачинки, на които сте попадали досега! 

Всички, които са ги пробвали, са единодушни, че палачинките по тази рецепта са наистина перфектни! Помни се изключително лесно, затова се казват палачинки „всичко по 4”, защото от всички продукти ви трябват 4 броя или 400 гр/мл.

Резултатът са вкусни, меки и изобщо не мазни палачинки. Вървят с всякакви плънки.

Но как да ги приготвите – ще научите на jenata.blitz.bg