С този вкусен "Наполеон" няма да нарушите великденския пост!
Всичко, от което се нуждаете за приготвянето й, е брашно, слънчогледово олио, орехи и бутилка бира! И изобщо не се притеснявайте, защото ароматът на последната съставка по никакъв начин няма да окаже влияние върху този неустоим десерт!
Този нежен домашен сос от сирене придава изисканост и на най-простото ястие!
Миризмата на бира се изпарява по време на печенето, а благодарение на бирените дрожди тестото ще стане многослойно.
Няма друга такава вкусотия! Тази рецепта за виенски шницел ще накара гостите ви да си оближат пръстите! (СНИМКИ)
На вкус тортата се отличава от класическия "Наполеон", но структурата й е подобна. Корите стават за минути и са много хрупкави. А кремът... Той няма нищо общо с традиционния яйчен крем от жълтъци, мляко и масло, но постът си е пост.
Рецептата за тази вкусна, нежна и ароматна постна торта "Наполеон" с бира може да видите в jenata.blitz.bg.
Последвайте ни
2 Коментара: