Октомври ще накара всеки един от нас да активизира максимално усилията си на всички фронтове, във всички посоки и там, където интересите му са най-пряко засегнати. Това сочи прогнозата за месеца на астроложката Тамара Глоба.

По това време ще бъдем особено активни, ще се стремим да завършим това, което сме започнали по-рано, да се освободим от всички проблеми, които пречат на личния или професионалния ни живот, и да продължим напред към нови цели. 

Павел Глоба: 3 зодии удрят джакпота през октомври

Есенният октомври, от една страна, е обещаващ, но от друга страна - малко обнадеждаващ месец, който за някои ще отвори прозорец, но за други ще го затвори. 

Особено трудно ще е да се докажете там, където се очаква засилена конкуренция. Условията ще бъдат усложнени от нещо или някой и ще се появят нови препятствия.

В това доста трудно време ще става все по-мъчно да се справяте с онези задачи, които доскоро са изглеждали лесни за изпълнение.

Кои зодиакални знаци ще се сблъскат с големи проблеми през октомври и за кои месецът ще е песен според прогнозата на астроложката, вижте в jenata.blitz.bg.