Тайната на перфектните кисели краставички е разкрита
Едва ли има българин, който да не обича да похапва кисели краставички от буркан
Едва ли има българин, който да не обича да похапва кисели краставички от буркан. Ако вие сте от любителите на домашно приготвената зимнина, то сега от jenata.blitz.bg имат страхотна новина за вас – тайната на перфектните кисели краставички в буркан вече е разкрита.
С нея ще постигнете перфектно балансиран вкус между сладко и киселина, която по принцип е трудно да се улови.
Е, ако искате да видите рецептата, то посетете jenata.blitz.bg
Последвайте ни
10 минути са десет пъти ппвече от времето необходимо за стрерилизация за корнишоните :) Това някаква тъпа шега ли е? Кой ще я яде тая каша после?
КИСЕЛАТА КРАСТАВИЦА СТАВА ЧРЕЗ МЛЕЧНОКИСЕЛА ФЕРМЕНТАЦИЯ НА СТУДЕНО В САЛАМУРА .
БРАВО! САМО СОЛ И ГЕРАНСКА ВОДА! ТОВА СЕ НАРИЧА КИСЕЛА КРАСТАВИЦА! ПОЛЯЦИТЕ ПЕЯТ: "ОГУУРЕК ОГУУРЕК ОГУУУРЕК. ЗЕЛЬОНИ МА ГААРНИТУУУРЕК!"
Трябва да са мезе за ракия и веднага стават перфектни.
Рецептата я няма. Никой няма да ходи по тъпите ви и малоумни сайтчета дето сте наплодени... Тъпанари.
Месец октомври и кисели краставички. Дайте и рецепта за компот от ягоди например.
В голяма тава изсипете 2 литра вода, в която сложете 2 препълнени супени лъжици сол (с връхче), 6 топчета бахар, 6 листа дафинов лист и 6 бучки захар или съответно супени лъжици. Варете водата за около три минути. после я оставете да се охлади, а щом това стане добавете малко оцет (на вкус). Получената течност я разсипете по бурканите с краставичките. Затворете ги хубаво с капак. След това ги варете за около 10 минути. Оставете ги да се охладят, а ако нямате търпение да вкусите резултата, то
Ех, ама и за краставичките да ни препращате - твърде подло. Предпочитам да прескоча до супермаркета - същото време ще ми отнеме , а е и по-ефективно!