Мнозина от нас са чревоугодници. Без да си кривим душата, но тези от нас, които не са вегани, дават мило и драго за някоя сочна мръвчица. Именно заради това преди врем от jenata.blitz.bg споделиха петте тайни на перфектното печено месо.

Разбира се най-хубаво е когато мръвките са на барбекю. За миенето на самото барбекю след това и мазните съдове също има лесно спасени и от jenata.blitz.bg казаха кое е то.

Сега отново ще говорим за месо на барбекю, но не за това колко вкусно може да бъде то, ако обратното – колко опасно може да е.

Според диетолога Анна Ивашкевич има оптимално количество месо, което може да ядем на едно хранене иначе става опасно за здравето ни.

Но колко е количеството месо, изядем преди да си навредим на здравето, ще научите на jenata.blitz.bg