Време за зимнина: Ето как да обелите чушките на мига!
Всички обичаме да ги похапваме, по-малко са ентусиастите за печенето им, но беленето – това е истински ужас
Българите по традиция още предпочитат да си слагат зимнина. А последните месеци аромата на печени чушки се носеше не само из селата, ами и из градовете.
Все пак това е благинка, която много българи обичат. А идеите за чушки в буркани са безгранични.
През зимата ще бъде като божи дар: Украинска маринована сланинка в буркани
И колкото всички да обичаме чушките, то всички (добре, де – болшинството) мрази да ги бели. Това е бавна, тромава и мръсна работа.
Но спокойно – оказа се, че има лесен трик… даже два, с които ще обелите чушките буквално на мига…
Последвайте ни
1 Коментара: