Жената, която се надява да стане жената с "най-дебелата вагина в света" признава, че пластичните операции, на които се е подложила, си имат и своите негативи. 


Моделката, която иска да прилича на надуваема секс кукла, се казва Мари Магдалена. Тя казва, че сега се бори със здравословни проблеми, причинени ѝ от операциите по усъвършенстване, на които тя се е подложила в миналото. 

24-годишната казва, че интимните инжекции са "довели до подуване там долу". 

Но въпреки тези проблеми, тя въобще не съжалява, че е похарчила 76 000 британски лири за своите трансформационни операции. 

Може би, защото операциите на вагината ѝ са подобрили многократно половия ѝ живот. 

Мъж заряза дебелата си жена, след година я видя и си скуба косите колко е секси

В близко бъдеще Мари планира да сподели снимки на своята подута вагина, след като всичко зарасне.   

Докато все още върви пътя на възстановяването, канадската инфлуенсърка продължава да се сблъсква с усложнения. 

"Много по-добре съм от преди. Въпреки това, имам проблеми с мазнината, затова трябва да си правя още инжекции, за да е всичко равномерно. Притеснявам се за едната страна, защото тя продължава да расте. Мисля, че е от подуването", споделя Мари. 

Все пак тя се успокоява с думите, че "лекарите ѝ са ѝ казали да не се притеснява". 

Моделката признава още, че операциите са я направили по-уверена в себе си и по-креативна.

Мари преди корекциите

"Когато съм кола, се чувствам по-уверена в себе си. Обичам също да се фръцкам с дрехи. Най-обичам, когато вагината ми се очертае от клина, нищо, че когато се наведа, изглеждам така сякаш имам топки. Сега правя картини с вагината си, затова операциите силно ме вдъхновиха да бъдат по-креативна", споделя Мари. 

Превод и редакция: БЛИЦ