Диета с кисело мляко и червено цвекло е може би най‐евтиният начин за отслабване от всички. Но ефектът от комбинацията на тези прости невероятни продукти е очистване от токсични вещества и бърза загуба на тегло. Тридневната диета помага да се отървете от 4 до 7 допълнителни килограма. Резултатът ще зависи от първоначалното тегло и нивото на вашата физика.

Диетатa предполага доста оскъдно хранене: 1 кг варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко, oт 1,5 ‐ 2 литра вода ‐ цял набор от продукти, които трябва да ядете на ден. Достатъчното количeство вода е необходимо, за да се предотврати обезводняване, както пречистване от шлаки и много течности.

Цвеклото може да се смели с блендер и да се смеси с кисело мляко. Получава се един прекрасен коктейл.


И това е интересно: 9 продукта, които буквално изяждат мазнините ви - четете на най-полезния здравен сайт Zdrave.to

След три дни диетата е добре да се разшири чрез добавяне на варено месо и риба (до 400 г дневно, разделени на 3 дози). Също така полезни през последващите 4 дни ще са ябълките и цитрусовите плодове. Резултатът ще надхвърли всички очаквания!

Това прочистване на тялото е доста драстична мярка, така че, ако имате сериозна повреда на черния дроб, стомаха или бъбреците, по‐добре е да изберете по‐снизходителни методи за отслабване.