Историята на заболяванията на Радостина Тодорова от София и на едно от трите й деца разказахме през 2016 г. Тя е пъстра, изпълнена с догадки, трудности и много търсения за лечение. Радостина е страдала от синдром на хроничната умора, с поддържане на субфебрилна температура.

Храни, които водят до алергия


Първият й син трудно минал през бебешката физиологична жълтеница, имал обриви по лицето и тялото, ужасни колики и бронхиолит на 2-месечна възраст. Имал е също постоянна диария, болки в корема, въздух в червата, болки в гърдите, учестен пулс, главоболие, свръзхвъзбудимост, безсъние. Заключението след много изследвания е силна хистаминоза и пропускливост на червата. Лекарите търсят паразит, който е източник на чревното възпаление. А Радостина чете много, търси и открива различни методи за изчистване от паразити и патогенни бактерии. Ето как през следващите три години опитът й се обогатява с нови знания и открития. 

“Майка съм на алергични по рождение деца. Допусках, че алергиите идват при тях вследствие на наследена от мен при ражданията патогенна флора. Направих много изследвания. Следвайки резултатите от биорезонансната диагностика, успях да премахна тези патогени с Райф лампа. Това беше дълъг процес, след който се надявах да изчезнат и хранителните алергии. 

Какво е научила още Радостина и какво е станало със семейството ѝ четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.