Ако се съгласим с твърденията на учените, че всичко е енергия в различни форми, тогава бихме могли и да разберем голямото й значение във всеки аспект в живота ни и разбира се, в най-важния за човека – здравето. Много често можем да чуем израза: „Не се чувствам добре, като че ли нямам енергия”. Човек сам, несъзнателно изговаря истината. И разбира се, акцентът е в това, че когато няма достатъчно енергия, се появява болестта.
При липса на енергия нашите клетки не са в състояние да работят по нормален начин, както когато сме били млади и изпълнени с енергия и естествено – съвсем здрави. Години наред  д-р Дино Томич се занимава с тази проблематика и с колеги откриват феноменален уред, на базата на разработки на руско-американския учен Джордж Лакховски и сръбско-американския изобретател Никола Тесла.

Това е ПОЛАРИС, енергиен диск, много опростен, а така мощен, че просто удивлява с ефективността си. И наистина са учудващи резултатите, за които ни съобщават ползвателите на диска по въпроси, свързани с различни здравословни проблеми. Ето какъв е опитът на госпожа Зухра Фетич, който записахме при посещение в Сараево.


Госпожа Зухра Фетич

Тя се срещнала с ПОЛАРИС  преди година, когато в салон за красота го донесла приятелка, за да покаже нещо ново и най-вече полезно. Докато разговаряли тя експериментално поставя диска на определените в упътването точки. Приказвали оживено и тя забравила за диска, докато бил върху долната част на корема, където престоял вместо препоръчаните 10 минути повече от 30мин. „Вечерта, когато се върнах в къщи, освободих червата си като никога досега – разказва тя.

След това тежестта и болките в стомаха, които имах от млади години значително се облекчиха. Тъй като имам прегъната жлъчка често съм имала проблеми с храносмилането, особено като хапна нещо което ми пречи. Сега, като ми се случи такова нещо, поставям диска за няколко минути върху корема и веднага ми минава. Поръчах ПОЛАРИС за моя приятелка, която страда от мигрена. При пътуване в Хърватия за сватба имала толкова тежко главоболие, че било под въпрос дали изобщо ще може да отиде.


Създателя на диска д-р Томич

Когато поставила ПОЛАРИС главоболието бързо изчезнало, защото се установява нормална циркулация и снабдяване с кислород на тъканите и органите. И така, не минава ден без да ми благодари, че се спасила от мигренозното главоболие.”  Веднъж съпругът й казал , че четиригодишният им син има температура и го води в къщи. Детето отпаднало и той го носил на ръце. „После, докато той слезе да паркира колата аз поставих диска за по 2-3 минути на точките, които са дадени в упътването.

Когато съпругът ми се върна детето вече беше на крака, риташе топка и го караше са играят футбол на малки вратички. Ти какво му направи, някакъв сироп ли му даде? Показах му ПОЛАРИС, а той каза „Ами това е чудо!” И до днес, когато дам на детето диска той не иска да ми го върне, вероятно му е приятно когато е при него. Откакто имам ПОЛАРИС съм много по-спокойна. И съпругът ми и аз имаме частен бизнес, много работим и винаги има някакво напрежение. Сега сме по-спокойни и отпуснати. Откакто ПОЛАРИС е в спалнята и детето спи по-спокойно – разказва г-жа Фетич.

Наистина е огромно удоволствие да чеум такива изявления и да срещаме щастие в очите на онези, които са възвърнали радостта от живота с ПОЛАРИС и са ни разказали от сърцата си преживяванията си.
 
И така, въпреки че сме научени да мислим по-различен начин, ако променим подхода към проблема и разберем нашата истинска природа тогава „Резултата ще бъде радостта ог живот без болка ” – добавя създателя на диска Томич.За какво помага диск ПОЛАРИС? Доказано ефективен при гинекологични и урологични проблеми, отклонения от нормалното кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, ниско либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, безсъние, затлъстяване и лошо настроение и мн. др. Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури......На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява положително.

С оглед на това, че става въпрос за естествена биоенергия  ПОЛАРИС може да бъде използван и от хора с инпланти и пейсмейкър.

ПОЛАРИС има неограничен срок на годност и няма нужда от никаква поддръжка.