27-годишна жена от Лисмор, Нов Южен Уелс, тежала 160 кг. Точката на пречупване за Лора Дюрхайм да се пребори с теглото дошла, когато се опитала да се качи на една от атракциите в увеселителен парк и не могла да се побере в седалката.

Следващата седмица жената решила да преразгледа диетата си и да спре да приема нездравословна храна. Лора свалила 95 килограма.

На 25-годишна възраст жената се чувствала „ужасна“ и „депресирана“ заради размерите си. Тя била диагностицирана с високо кръвно налягане, ранна интервенция за диабет и тежък поликистозен яйчников синдром.

Пиенето на топла вода на празен стомах води до неочаквани резултати

"Бях на антидепресанти. Спях прекалено много и винаги бях изтощена. Сутринта закусвах руло от колбаси и пай. Обядът ми беше от „Макдоналдс", обикновено голяма порция. Вечерята ми беше същата като обяда или много подобна", разказва тя.

През целия ден тя можела да изпие някъде между три и пет литра кока-кола и непрекъснато да яде нездравословна храна. Всичко това обаче се променило, когато тя започнала да посещава близката фитнес зала, мотивирана от брат си.

Какво се случило с нея и как изглежда сега, четете в zdrave.to.