ШОУНОВИНИ
Първата българка, снимала се в ^Плейбой^ - Соня Васи, си е купила къща за 1 млн. долара в Лос Анжелис. Тя получава ежемесечна издръжка - 10 000 долара, от бащата на своето дете бейзболиста Брейди Андерсън, с когото са разведени.

Кметът на Рударци заплашил с бомба журналистката Валя Ахчиева, понеже тя си взела 39 декара гори до селото, за които претендират и местните. Оказва се, че точно в този имот кинаджиите често снимали продукции и парцелът носел добри пари.

Роклегендата Божидар Главев от група ^Ахат^ е станал поп в бургаското село Горица и е добил църковното име Блажо. Той е автор на култовия хит ^Черната овца^. Отец Блажо се е зарекъл повече да не хваща китара. Кара трабантче.

Спонсор на победителя във ВИП Брадър Коцето е представителят на ^Тойота^ за София Кольо Зефиров. Той е построил къща край София, като само на първия етаж има четири спални, които сменя според настроението си. Палатът му е назъбен с островърхи кули, дворът е с футболно игрище, басейн, кладенец, тенис корт, има и заснежено езеро, холната му гарнитура пък е покрита с кожи от пони кончета.

Фолкуродът Азис твърди, че пикаел седнал, понеже прав му се... завивало свят.

75-годишният бай Минчо Дончев, който се прочу с това, че живя 12 години в горите край Сиатъл - САЩ и осъди Америка за 1 млн. долара обезщетение, тъй като бил малтретиран при задържането му, се оженил за 29 години по-младата от него Айтен. Сега нашенецът живее в с. Славяни, от милиона са му останали 412 000 долара, които управлява американският му адвокат в Щатите.

Най-пресните яйца ще имат бяла лепенка на картонената си опаковка, а среднопресните - жълт стикер. На счупените яйца ще се слагат червени лепенки, предвижда се в Закона за животновъдството.

Надя от тв шоуто ^Елит^ отново напусна водещия на ^Сблъсък^ по бТВ Андрей Арнаудов. Изнесла се от дома му, след като двамката наскоро се мандахерцаха по Дубай.

Люлката на малкия Симеончо Сакскобургготски е поставена в градинката зад Националната художествена галерия за общо ползване.

Апартаментът на журналистката от БНТ Кармелита Тонева Станчева е бил разбит и обърнат с краката нагоре, съобщи пострадалата. Взломаджиите не са взели пари, нито са посегнали на двата пистолета на покойния й съпруг. Според журналистката атаката е свързана с нейната работа.

Новият шеф на генщаба ген. Златан Стойков преди 4 г. едва не умрял заради усложнения след операция на жлъчката. За един ден хирурзите отваряли стомаха му 3 пъти. 12 дни генералът се борил за живота си в реанимацията на ВМА.

До 92 евро е цената за наем на мерцедес за ден, за лада - 22 евро.

Комикът Иван Балсамаджиев изненадващо стана водещ на тв предаване по БНТ за безопасността на пътя ^Обратен вираж^.

Италианският оперен ас Андреа Бочели иска да има не повече от 3000 души на неговия концерт в НДК на 21 май, за да не му се пречи на изпълненията. Билетите за събитието са от 80 до 300 лв. Тенорът (47 г.) е ослепял на 12 години от удар с топка по главата при футболен мач.

Световноизвестният художник авангардист Кристо Явашев е почнал да преподава в Харвард мениджмънт на изкуството.

Комитетът за борба с наркотиците, в който участва и писателят Владо Даверов, се е разтурил заради боричкания за пари вътре, споделя авторът на ^Вчера^.

Полицейската щерка Цветанка Дамянова, която през 1999 г. закла с 32 удара с нож сестра си Ана в Разлог, е завършила гимназия на свобода, четем в един следобеден вестник. 16-годишната Цвета посегнала на сестра си, понеже тя отивала да учи в София.

Бащата на актрисата Катя Евро е албанец, учил в София оперно пеене. Бил принуден да се раздели с майката на Катя от албанските тайни служби, които я заподозрели в шпионство. Едва през миналата година актрисата посети гроба му в град Корча - Албания.

356 цигани се водят на един адрес в София ^Суходолска^ №3. По данни на статистиката всяка година към в столицата прииждат по 80 000 жители от провинцията.

Актьорът Чочо Попйорданов призна, че на 22-годишна възраст щял да полудее. Причината - зодията му Близнаци и многото роли, в които се вживявал до болка. Според режисьора Крикор Азарян Чочо е едно голямо дете.

11 436 души в момента са зад решетките у нас. Правосъдният министър Георги Петканов търси около 50 млн. лв., за да изгради нов пандиз за 1000 души около София.

Певицата Мариана Попова, която ще ни представя на конкурса на ^Евровизия^ в Гърция, не може да събере пари от спонсори да си организира рекламно турне из Европа. Никой не искал да я финансира.

Бившата депутатка Клара Маринова се прехранва на евробазара в град Дупница.

Известният психиатър Руслан Терзийски като хлапе е играл във филма с Парцалев ^С деца на море^.

Лук от Ливан, круши от ЮАР, Аржентина и авокадо от Израел се продават на нашия пазар.

Плажни масажисти по морската ивица печелят за сезон по 7000 евро, твърдят хотелиерите.

Певицата и тв водеща Росица Кирилова направи дует със сина на колежката си Ваня Костова - Боян Михайлов. Преди време Роси, Ваня и Мими Иванова пък спретнаха триото МВР.

Авторката на хита ^Светът е за двама^ Мария Нейкова починала от мъка по мъжа си, който се пребил от 8-ия етаж при поправка на кабел.

Питонът на Митьо Пищова бил червейче, твърдят операторите, снимали изявите на великотърновеца в тоалетната на риалити шоуто ВИП Брадър.

173 са поръчковите убийства у нас от 1992 г. до 2005 г., само 25 са разкрити, съобщават от Центъра за либерални стратегии.

Половинката на Волен Сидеров - Капка Георгиева, имала чувства към шофьора му Любомир Бакърджиев, който го накисна в следствието, че лидерът на ^Атака^ е стрелял при инцидента на магистрала ^Тракия^.

Бившият съратник на Сидеров - Боян Расате, в изявление пред бТВ нарече приятелката му Капка ^пачавра^.