Опечете си чушки по този невъобразимо лесен метод
Избягвате изгарянето, паренето и спестявате време
Не забравяйте отдолу да поставите съд, в който да капе сокът, отделящ от тях. Настройте фурната на 250 градуса и печете, докато люспата на чушките стане златиста и започне да се отделя.
По този начин предотвратявате тяхното прегаряне, тъй като те реално нямат допир до нагорещената повърхност на фурната. Освен това, тази изобретателна техника ще ви позволи да изпечете наведнъж много по-голям брой чушки, отколкото бихте могли с помощта на чушкопек.
Може да използвате метода за всякакъв вид чушки, а защо не и за патладжани, стига да съобразите времето за приготвянето им с тяхната големина.
Последвайте ни
0 Коментара: