Маргаринът убива интелекта
Това твърдят френски специалисти по хранене
Защо се случва това учените не могат да кажат все още. Те предполагат, че виновни са така наречените трансмазнини в маргарина. Те могат да доведат до лоша памет и метаболитни нарушения в организма на мъниците и не само на тях.
Маргаринът е изобретен през 1869 г. от френски химик. Той се явява заместител на скъпото и дефицитно заради чумната епидемия тогава масло. Произходът на името е от гръцки и означава перла, защото в началото е бил твърд, бял и лъскав. Той се е произвеждал от говежди мазнини, мляко и парченца овче и краве виме.
Постепенно за производството му са започнали да употребяват растителни и рибни масла.
С напредъка на химията започват да се слагат добавки, които подобряват вида, способността му да се маже и аромата му. А в наши дни сме свидетели как маргарини се рекламират като полезни за сърцето заради витаминните добавки, които са вложени в тях.
Последвайте ни
Кой иска да получи запушване на кръвоносните съдове, рак и подобни да буха маргарин мощно! Евтиното винаги излиза скъпо!
А от 27 години, всички кльопаме маргарин - по икономически и ГМО причини!
Това е демокрацията - говори, каквото си искаш, яж, каквото можеш! И внимавай, какво приказваш, че и това няма да ядеш!
Че кой с интелект яде маргарин?
Маргаринът не може да "убива" нещо, което не съществува (хората с интелект не купуват маргарин).
Отдавна подозирах, че "Блиц"- аджиите всеки ден ядат маргарин.
Маргаринът е толкова мазен, че изглажда мозъчните гънки. Затова в капиталистическите страни и стадото и пастирите са извънредно тъпи.