Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Айде да си кажем истината в очите след вечното дерби “Левски” - ЦСКА. Първо: При онази “спорна” ситуацията, в която Мулдер елегантно събори на тревата Карачаканов, дузпата бе 100-процентова. И ако Карачанаков е симулирал, защо не му показаха жълт картон. Всъщност, симулация ли е, когато някой те дръпне с ръце в наказателното поле?
 
Второ: Правилникът ясно и категорично казва – когато нападател и вратар се устремят към топката и офанзивният футболист първо играе с нея, а след това стражът закачи тялото му, дузпата също е категорична. Е, Мораес май изпревари Пламен Илиев при така наречената втора “спорна” ситуация. Двете дузпи бяха кристално чисти и сини като очите на Апостола....
 
Трето: Да, съдията е грешен, но цялата вина не е само върху него. Ако “червените” си бяха вкарали положенията, сега нямаше да искат съдийски оставки и нов конгрес на БФС. Народът е казал - първо потърси вината в себе си, после в другите!
 
Четвърто: ЦСКА успя (за кой ли път) в историята на дербито да се превърне в донор на “Левски”. При победа “армейците” щяха да си осигурят титлата и да препънат вечния си съперник в борбата му за евровизи през есента.
 
Пето: Това бе първото сериозно изпитание за ЦСКА през пролетта. Извинявайте, ама истинският цесекар би ли се зарадвал от сърце при победи над отбори, които излизат с юношите си на “Армията”. Пример: Черно море.
 
Шесто: Спор няма. ЦСКА не притежава силен отбор, а Стойчо Младенов, колкото и добър треньор да е, не може постоянно да побеждава при липсата на достатъчен ресурс. Но “червените” трябваше поне да не загубят този двубой, за да се чувствам истински шампиони. Защото няма нищо по-хубаво от това, когато си спечелил титлата след две победи в първенството над най-големия съперник. И всякакви оправдания за съдийство и за липсата на солиден състав и дълга скамейка не важат!
 
Седмо: “Левски” успя да измие срама, с който изцапа името си през пролетния полусезон.
 
Осмо:  Някои бяха обвинили шефовете на “Левски”, че са “подарили” капитанската лента на Пламен Илиев. Младият вратар обаче класически им запуши устите.  
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ