Звездата на волейболния ни национален тим Цветан Соколов сподели след сладката победа с 3:0 гейма срещу Германия, че не осъзнава какво всъщност се е случило. Успехът класира България в Топ 4 на Олимпиадата, а в петък от 17:00 часа "трикольорите" ще спорят с Русия за място на финала.

"Ние просто играхме много добре, раздадохме се на 100% всички. Отборът победи, не аз. Аз просто помогнах, за което съм много щастлив. Забравяме сега за това, защото сме много ентусиазирани. Забравяме и почваме да мислим за следващия мач. Ако трябва да съм честен, все още не осъзнавам какво направихме. Защо да не направим нещо още по-голямо?!", коментира Соколов.

"Благодаря на всички фенове, българите, които дойдоха да ни подкрепят, това значи много за нас. Надявам се да сме ги зарадвали с тази победа. Само мога да им кажа – "Благодаря!", добави диагоналът.

"Все още не не мисля за мача с Русия. Мисля как да се приберем, да си починем. Утре ще видим. Аз за себе си мога да кажа, че не съм изморен, още съм млад", каза още Соколов.