Треньорът на Славия Милен Радуканов изненадващо реши да не разчита повече на двама от основните си футболисти. Националът Радослав Димитров и опитният халф Галин Иванов бяха отписани с лека ръка на "Овча купел" и бъдещето им е неясно.

БЛИЦ разбра, че оферти към двамата не липсват, като тепърва ще се разрази спор за подписа им. От "Герена" ни съобщиха, че "Левски" е готов да приюти и двамата. Спортният директор Георги Иванов-Гонзо отдавна харесва Галин Иванов, който като юноша беше в школата на "сините". В различни периоди халфът, както и Радослав Димитров бяха желани от "Левски", но до преминаването им на "Герена" така и не се стигаше. Сега Гонзо има шанс да ги вземе в пакет и да ги връчи на новия треньор Пепе Мурсия. Идолът на Сектор "Б" вече разкри каква ще бъде политиката в клуба - той ще води футболистите, а испанският треньор ще ги одобрява.

Гонзо вече върна трима бивши играчи на "Левски" - Лъчезар Балтанов, Валери Домовчийски и Борислав Стойчев. До първата тренировка, която е насрочена за 18:00 часа в понеделник, "сините" най-вероятно ще спазарят поне още един нов играч. Галин Иванов и Радослав Димитров обаче едва ли ще бъдат уредени толкова бързо, тъй като на Гонзо предстоят разговори с ръководството на Славия. "Белите" се надяват да заработят добри пари от раздялата си с двамата си основни играчи.