Славия шокира след като в рамките на днешния ден се раздели с още един от основните си футболисти. След Радослав Димитров, аут от най-стария столичен клуб е и Галин Иванов. 26-годишният полузащитник от Казанлък също не попада в сметките на треньора Милен Радуканов и ще му се наложи да си търси нов отбор. По-рано пред БЛИЦ наставникът обясни, че освен Радослав Димитров, Славия ще се раздели с още един играч, визирайки Галин.

Самият халф съобщи, че вече не е футболист на "белите", публикувайки следното съобщение на профила си във "Фейсбук": "За да няма спекулации освободен, изгонен, избягал. По взаимно съгласие се разделям със Славия. Благодарен съм че бях част от този отбор!!!".

Галин Иванов прекара два престоя в Славия, като в последните години се превърна в най-конвертируемият футболист на най-стария столичен клуб. През 2011 година "белите" го преотстъпиха под наем за един сезон на Арминия (Билефелд), след което беше продаден на Литекс. През 2013-а халфът се раздели с "оранжевите" и отново се завърна в Славия.