Собственикът на Левски Тодор Батков най-после ще проговори днес, след като беше открит за интервю от "Канал 3" часове след злополучния мач с ЦСКА, загубен с 0:2. Босът на "сините" не се появи снощи на националния стадион "Васил Левски", като никой от щаба на "сините" не знаеше къде се намира той.

Точно в 15:00 часа в ефира на телевизията ще бъде излъчено интервюто с адвоката, в което той ще говори за проваления трансфер на четиримата играчи в Рубин (Казан).

В събота БЛИЦ първи ви информира, че голяма част от привържениците на Левски са бесни на Тодор Батков. Причина за гнева на феновете е заминаването за Русия на Живко Миланов, Дарко Тасевски, Зе Соарес и Юсуф Рабех точно в навечерието на вечното дерби с ЦСКА. В крайна сметка карето се разминаха с трансфер в Рубин (Казан), както и пропусна важната битка с "армейците".

Ултрасите протестираха вчера срещу Батков, издигайки транспарант, който гласеше - "Днес крадеш, утре душа береш!".

"Сините" фенове нарочно метнаха 20-ина бомби на пистата на стадион "Васил Левски", за да издействат глоба за клуба, като по този начин предупредиха Батков за задаващата се война срещу него. /БЛИЦ