Йордан Тодоров, който в момента играе за Монтана, отново заговори за любимия си отбор и сподели, че е приел тежко раздялата си с ЦСКА. Халфът сподели за вълнението, което е изпитал, когато тогавашният треньор Стойчо Младенов му е гласувал доверие за пръв път.

"На Стойчо Младенов съм безкрайно благодарен, че повярва в моите качества и ме взе в ЦСКА. Винаги ще си спомням първия път, в който ми гласува доверие и ми даде шанса, за който мечтаех – да играя за такъв голям отбор", разкри Тодорв в предаването „Преди кръга в А група“.

Най-лошият момент в кариерата му е бил раздялата с "червените". "Това беше отбора на сърцето ми. Много трудно беше това решение. Но това е животът, има и трудни моменти, има и хубави. Винаги ще обичам ЦСКА и винаги ще казвам, че от там съм тръгнал за големия футбол", добави халфът.

„Най-важен е режимът за един спортист. И годините започват да ми тежат, но не се оплакам. Докато мога, ще давам всичко от себе си. Много обичам децата и искам един ден, ако имам възможност и сили, да работя с тях", разкри играчът на Монтана.

Той се изказа ласкаво и за настоящия си треньор - Емил Велев, за когото смята, че е роден победител. Тодоров се надява заедно със съотборниците си да изпълнят поставените им цели.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!