Най-новата книга за ЦСКА се радва на сериозен интерес от страна на феновете. Тиражът на "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" е пред изчерпване и по всяка вероятност ще се печатат допълнителни бройки.

"Интересът към книгата е голям. Привърженици на ЦСКА от цялата страна поръчват по 2-3 бройки за себе си и за приятели. Предполагаме, че ще има нов тираж", заявиха издателите.

Легендарният вратар на "червените" Георги Велинов пък каза, че е страхотна идея да се съберат толкова много цитати на едно място. "Заслужава си да се купи тази книга", бе мнението на Джони.

От фенклуб "Сектор Г" публикуваха в своя профил в социалната мрежа една страница от "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" с изказване на Любослав Пенев.
По този начин от най-голямата фен фракция надъхаха ултрасите от северната трибуна с думите на Любо: "На който не му харесва хореографията на феновете - да не идва на стадиона".

Книгата е на достъпна корична цена и може да бъде закупена от "Фейсбук" страницата на издателство "Лавици", а скоро и от по-големите книжарници в страната.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!