Големият талант на ЦСКА Павел Головодов говори за тежките си семейни проблеми. Tой е само на 17 години, но вече е понесъл сериозни удари от съдбата. Първо губи майка си, а сега баща му е диагностициран с рак. Редица родни клубове се обединиха и помогнаха на Павката, а съучениците му организираха благотворителен концерт в Гоце Делчев, от който бяха събрани над 16 хиляди лева.

"Състоянието на баща ми не е добро. Лекарите правят всичко възможно", сподели Головодов пред камерата на btv от дома си в Гоце Делчев.

"Тежко е, загубата на майка ми не може да се забрави, но трябва да се продължи напред. Имам по-малък брат, опитвам се да го издърпвам напред, заедно преодоляваме трудностите", коментира Павел.

"Не очаквах, че такова голямо обединение ще има сред отборите. Това показа, че има хора... добри хора", каза талантът на ЦСКА, който получи подкрепата и на вечния враг на "армейците" "Левски", както и на Лудогорец, Литекс и други клубове.

"Имам надежда, че баща ми ще се оправи и ще се радва на моите успехи и тези на брат ми. Случващото се ме амбицират да съм сериозен, да се стегна и да успея да докажа, че случващото се не е правилно", сподели още Павел Головодов.

Ето сметката за дарение за помощ на Георги Головодов

Георги Павлов Головодов, Уникредит Булбанк
IBAN: BG68 UNCR 7527 1098 3172 15