"Очаквам да победим. Но все пак има още два дни, в които ще се тренира и избистря визията за мача с Уелс", заяви Михаил Мадански на заминаване за евроквалификацията, която е в петък от 21:30 часа в Кардиф.

На въпрос какво да очакват хората като стартов състав и постройка на отбора, помощникът на Лотар Матеус отговори: "Разбор не е правен, така че нищо по въпроса с тактиката и стартовия състав не е ясно. При всички положения очаквам да играем по-добре от предишните два мача. Аз лично съм доволен от работата в дните от началото на лагера. Ако се спазва максимата, че един отбор играе така, както и тренира, то трябва да очакваме добри резултати."

"От това, което видях до момента от Лотар Матеус, мога да кажа, че той е един истински професионалист. Работи на много високо ниво. Според мен качествата му не се оценяват по достойнство, защото той стана шампион на Сърбия с Партизан. А от разговорите ми с хора от Унгария научих, че унгарците са играели най-добре именно при неговия период", каза още Мадански.

Той добави, че е нормално новият селекционер все още да не е напълно наясно с нивото на нашия футбол, въпреки че постоянно се информирал и гледал някои от мачовете в "А" група от миналия сезон. /БЛИЦ