Литекс отбеляза два гола през първото полувреме на "Левски" при гостуването на "Герена", а почивката дойде при резултат 2:1. Попаденията на "оранжевите" обаче бяха спорни.

БЛИЦ ви предоставя възможност да прецените сами дали головете на гостите от Ловеч са редовни.

Първото положение е в 23-ата минута. Берберович подава към Джордан, но прекалено високо. При паса нападателят е зад защитата и от снимката спокойно може това  да се забележи. Taранът играе с топката, която достига до Армандо Ваюши, открил резултата. Тук би трябвало да бъде отсъдена засада на централния нападател на Литекс.

IMG_9385.JPG

Второто попадение падна в 42-ата минута. Отново извеждащо подаване по въздух, при което, пак с малко и отново Джордан, е зад "синята" отбрана. Нападателят овладя и подаде към Румен Руменов зад отбрана, който се засуети, но в последствие след пас на Момчил Цветанов успя да вкара за 2:0.

IMG_9388.JPG

Всеки сам за себе си може да прецени дали има засади. Факт е, че и при двата случая асистентът на Никола Попов - Веселин Мишев, бе на удобна позиция. Факт е и, че той е отсъдил това, което е видял на момента. Макар и грешно, което БЛИЦ може да установява от видео повторенията.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ