Сашо Ангелов се завърна във Враца. Треньорът съобщи пред БЛИЦ СПОРТ, че заменя Бойко Величков, който вчера се оттегли от клуба, заемащ седмото място във временното класиране на Втора лига.

"Поканата дойде малко изненадващо за мен. Нямаше какво толкова да я обмислям, но все пак трябваше да огледам каква е обстановката в клуба, с какви футболисти разполага Ботев. Да, наистина не мислих дълги и приех. Днес ще бъде официалното ми представяне", съобщи Сашо Ангелов.

Договорът му с Ботев (Враца) ще бъде за година и половина.

"Тепърва ще се запознавам с отбора и обстановката в клуба. Има три момчета, които играха при мен в Горна Оряховица. Щабът ще го сформирам след Нова година. Така ще завършим есенния дял, остават четири мача. Едва след първия от тях - гостуването на Созопол в събота, можем да говорим евентуално за целите пред отбора. На този етап не мога да се ангажирам да кажа докъде може да стигне Ботев (Враца). Искам от всеки от четирите мача до Нова година да извличаме максималното", каза бившият треньор на Етър.

"Ще бъде откровен и ще кажа, че не съм гледал последните мачове на Ботев (Враца)", добави Ангелов.

Попитан дали си е отпочинал, след като последните месеци е встрани от футбола, специалистът каза: "Аз и умора? Това изобщо не бива да се коментира."

Както е известно, в началото на август Ангелов беше избран от ръководството на Етър за заместник на напусналия Ферарио Спасов, но това никак не се хареса на феновете на "виолетовите", които не позволиха завръщането му. Преди това Ангелов беше начело на Локомотив (Горна Оряховица).
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА - ТУК