Треньорът на Литекс Христо Стоичков прие спокойно загубата с 1:2 от Славия, след като "белите" надиграха "оранжевите" и заслужено взеха трите точки в двубоя от 22-ия кръг на "А" група.

"Стараха се момчетата, не мога да ги упреквам. Трябва да се учим от грешките. Много е лесно да се обвинява отвън. Загубихме един мач, какво толкова. Така се каляваме, вдигаме глава и продължаваме. Да паднеш от Славия не е срамно", сподели Стоичков след мача на "Овча купел".

"Две грешки - 2 гола. След това намалихме резултата, но явно силите не ни стигнаха за повече. Не само те пропуснаха положения, ние също имахме много ситуации. Можехме да изравним, но не стана", каза Камата.

"Сигурно сега очаквате да критикувам футболистите, но няма да го направя. Работа, труд, концентрация - това е нашата работа. Ни най-малко трябва да се притеснявам от това, че сме загубили днес. Продължаваме да работим, да изчистваме грешките и в следващия мач да бъдат по-малко. При червен картон е нормално да променя някои неща. Потърсих нещо по-различно в атака, но не успяхме да постигнем това, което желаехме. Който успее да вкара повече - той побеждава", добави наставникът на Литекс, който този път не засегна темата със съдийството, след като определено Таско Тасков се справи с мача на "Овча купел".