Английският предприемач от турски произход Дениз Кизилоз, който иска да вземе ЦСКА, скочи на бившия адвокат на "армейците" Радостин Василев.

"Съвсем неочаквано на сцената се появява един турски смешник. "Богаташ", летящ с нискотарифни компании и обикалящ София с такси, който започва да бърбори глупости и да трови атмосферата около ЦСКА. Целта на професора-имамник (б.р. - Александър Томов) е ясна. Чрез поредния клоун да не бъде позволено нормално бъдеще за ЦСКА. Професорът-измамник и глупавият му слуга с двете карирани ризи и "модерните" огромни сака да знаят, че скоро идва Денят на страшния съд", написа Василев във "Фейсбук" и отговорът на Кизилос не закъсня:

"Компанията на адвоката-беглец е без собствен имейл и телефонен номер. Той наистина е смешен. Не го познавам персонално, но знам, че е напуснал клуба, когато ЦСКА се нуждаеше от него, имаше 32 милиона лева дълг, който не е натрупан за една нощ. Той трябва да отговори на този въпрос за ЦСКА. Кой открадна парите на ЦСКА? Той и неговите кланове източиха клуба и използваха медия да манипулират другите хора.

Феновете на ЦСКА трябва да го питат: Къде беше през последните 3 години? Защо изведнъж се появява?

Когато говори, се преструва, че е добър и опитен адвокат. Но неговата компания няма собствен имейл и телефонен номер. Моето мнение е, че той е като младия Манджуков - плаща на съперници, за да манипулира потенциални инвеститори на ЦСКА. Както представители на правителството казват: "не им обръщай внимание какво казват и не им вярвай какво говорят".

Аз летя с България Еър, използвам такси в София?! Защо говори толкова лично? Не се нуждая от бронирано превозно средство в София. Не се нуждая от 20 бодигардове да вървят след мен. Не съм мафиот. Не съм търговец на оръжие. Не съм наранил никого. Не живея в страх. Аз съм предприемач и търгувам с изпълнителните директори на най-големите компании в света. Имам офис в София от 19 март и представлявам няколко компании, за да приключат сделки.

Спри да използваш името ми, за да получиш внимание от медиите!", написа Кизилос в обръщението си към Радостин Василев.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!