Зрителите на мача между Слован (Братислава) и гръцкия ПАОК, който се игра в словашката столица, получиха неочакван бонус. Първата среща от плейофа за класиране в групите на Лига Европа завърши с победа на домакините 1:0.

Българският национал Васил Божиков, който е капитан на Слован, игра цял мач. Припомняме, че през май Божиков и съотборниците му вдигнаха шампионската титла на Словакия. 

В 76-ата минута на мача снощи играта беше прекъсната и 20 хиляди фенове на стадиона се оказаха свидетели на забавно зрелище.  На терена проникна полугола фенка, която бягаше напред-назад, следвана по петите от служителите по сигурността.

Ухилена до уши, младата ексхибиционистка бягаше насам-натам само по сутиен, развявайки тениската си.  Запитани след края на мача как им се е отразило това,  словашките футболисти признават, че са били в шок, но се старали да не гледат към нея.

"Фенка? Дори не гледах, имам си приятелка, така че това въобще не ме интересуваше", твърди нападателят Андраже Шпорара. 

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Голмайсторът на словашкия отбор Доминик Грейф също признава, че не е гледал: "Нещо такова ми се случва за първи път, направо не знам какво да кажа. Не я гледах, следях рефера какво ще направи, това ме интересуваше повече", твърди той. 

През юни руската красавица Кинси Волански предизвика хаос, след като нахлу полугола на терена по време на финала в Шампионската лига, твърди, че е получила съобщения от футболисти на Ливърпул след победата над Тотнъм.