"Пълното слънчево затъмнение на 4 декември ще бъде в силата си в 09:35 часа в зодиакалния знак Стрелец. Ще го наблюдаваме малко след изгрева на Слънцето. За предпочитане е да не наблюдавате този астро феномен, тъй като той не влияе позитивно върху психиката на наблюдателя", пише във фейсбук астрологът Руслан Борисов, по-известен като Азарей, който е ученик на Люмиер.

Застрашен ще бъде едрият рогат добитък от различни болести, което ще наложи различни ограничения от страна на Евросъюза. Не по-малко ще са застрашени и партньорските ни взаимоотношения на политическо ниво.

Ще продължи да се ограничава пътуването в други страни през идните месеци. Затъмнението ще се проектира и върху образованието. Някои решения в тази област ще бъдат и са сякаш са писани от хора, чието мислене и съзнание са затъмнени. Може да се очаква религиозен фанатизъм в най-различни форми.  

Времето е подходящо да се обърнем навътре към себе си и да осмислим нашите желания, но на една по-висока октава. Нека те бъдат свързани по-духовни, задълбочени, излизащи от дълбините на нашата душа. Нека превърнем външното затъмнение във вътрешно прояснение. 

Настъпва моментът да реализираме едно по-одухотворено настояще, пълно с чистота и истина. Духът ще лети на крилете на нашите мечти – ние ще пътуваме! Ще ни вълнува придобиването и споделянето на духовни, възпитателни и културни ценности в семейството и фамилията. 

Възможни са по-интензивни контакти с чужденци, но само по интерактивен път. Новолунието, което ще настъпи в 09:44 ч ще бъде благоприятно за зодиите Овен и Лъв. То ще доведе до напрежение представителите на Близнаци, Дева и Риби.

Както помните от предните статии, по време на новолуние и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Имайте предвид, че когато има затъмнение, желанията е редно да са насочени навътре и да се реализират в идеи, мисли и осъзнаване! Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?


Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
 

Вашето духовно израстване

·       Образование

·       Преквалификация

·       Чужди езици

·       Далечни пътувания

·       Юридически казуси

 

Желая Ви здраве и успех!