В столицата на САЩ Вашингтон предлагат законопроект за отнемане на деца и бебета от родители, които отказват да им бъде насилствено сменен пола по нечии “лекарски съображения”. Преди каквото ставаше в Москва, ни се случваше и в София. Днес става същото с нашия нов по-голям брат.

Това пише във Фейсбук журналистът Николай Бареков. Споделяме неговия коментар, без редакторска намеса.

В Америка обаче не е така тоталитарно семпло като стария Съветски съюз - сега там се борят два свята - единият, който иска да запази децата си от влиянието на джендъризма и превръщането им насила в травестити.

И другият - светът на екстремистите либерали, които приемат закони, с които да отнемат децата от биологичните им родители, ако те се противопоставят на смяната на пола на двегодишното им дете, само защото някой “джендър с пишле под роклята” е решил, че то трябва да е момче вместо момиче или обратното.

Посякоха много лошо джендърите в САЩ, а новата коалиция се кани да ни натресе Истанбулската конвенция

В САЩ обществото рязко се противопоставя на новия фашистки либерален наратив, измислен в харвардските лаборатории (напомня ли ви това за Кирчовата Лаборатория СУ) и платен от Сорос, за да обслужи интереса на Дълбоката държава.

От един век е ясно, че каквото става в Щатите после пламва и в Европа, а в този век на свръхкомуникации всичко се случва по едно и също време. Всяко действие и насилие срещу човешката природа има равно на сила противодействие.

А какво друго, освен насилие, е пресата на властта върху нормалните хора и родители да сменят пола на невръстните си деца, подлагайки ги на блъскане с хормонвлни терапии и хирургическо отстраняване на естествените им полови белези.

Най-лошото е, че джендърския наратив (разказ) представя себе си за нормален и естествен, а нас - нормалните и естествените, представя за немормални чудовища и фрикове в медиите си, само защото мъжете искаме да се обличаме като мъже, вместо да обуваме жартиери и да слагаме червило и да тропаме с тънки високи токчета.

С помощта на нашата приятелка и съмишленик Hrdalo Migllenna ви представяме проектозакон в щата Washington DC, който повелява децата да бъдат отнемани от истинските им родители, които се противопоставят на насилствената им смяна на пола.

Въпрос на време е това да ни дойде до главата заедно с Истанбулската конвенция с тези предстоящи коалиции на по-нормалните български партии с джендърската либерална левица на Прокопиев, Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов.

Техният наратив напълно се припокрива, дори е диктуван от едно и също място, с разказите по либералните масмедии БТВ и НОВА, които налагат джендърските ценности у нас и превръщат психично болни травестити като “Емили с тротинетката” в звезди и в модел за подражание на младото поколение. Българи, време е да се осъзнаем.

 

В САЩ избухна истинска епидемия от масови убийци травестити

 

Както виждаме, щом хората в САЩ се борят срещу новия фашистки ред на либерали и демократи, можем го и ние. На първо време да започнем оттам - никакво допускане във властта на наложените изкуствено с пиар и много пари отвън Харвардски измамници и техните глупави и вредни за здравето на човечеството и на нацията ни идеи.

В България народът е консервативен и със съхранени ценности през вековете, за да се остави тъй бъде лесно да бъде вкаран насилствено в джендърския модел за задължителна смяна на пола на невръстни и здрави дечица, българчета.

Превъртял от хормоналните инжекции трансджендър избил децата в Тенеси, това ли ни чака?!

Те започнаха с лъжата на психоделичния образ, пълен с кристални пици, Кирил Петков - “Ние сме добрите, а вие сте лошите”.  Помните и БТВ, коити рекламираха псевдограждански протести като Бунт на “умните и красивите” тротинетки срещу грозните и простите.

Да, либерастката пропаганда работи с прости клишета, защото е за масова употреба сред прости маси. Да им отвърнем със същото - “Вие сте ненормалните, а ние сме нормалните, готините и естествените.

Вие, Кирчовци, Прокопиевци, соросоиди, Хекимяни и Цънцъровки сте грозните и простите, а ние, целият български народ, бащи, майки и деца, ние сме умните и красивите”.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук