С един изстрел Бойко Борисов уби два заека. Уби ГЕРБ - първият заек. Да имаш такъв подготвен и млад човек за София като Георги Георгиев и да туриш случайник като Хекимян без никаква компетентност и отскоро с диплома за кандидат - кмет е гавра. Това е подигравка с ГЕРБ и ритуално убийство на собствената ти партия. Борисов е полудял и вече без никакъв усет за събитията.

Това написа в профила си в социалната мрежа журналистът и бивш евродепутат Николай Бареков. Ето какво още казва той:

"Уби и bTV! Вторият заек. Как може шефът на Новините и основен водещ на "независима" ТВ буквално за една нощ да си тръгне и да стане кандидат на една партия, която управлява от 15 години.

Това е скачане от препускащ влак в движение.

Другите партии трябва да повдигнат въпроса: Бил ли е скрита лимонка на ГЕРБ и тяхна маша Антон Хекимян, докато се е правил на независим водещ. Чий интереси е обслужвал "Малкия Бареков", докато 15 години е бил в ефир на най-гледаната телевизия, която съсипа като качество и като репутация? От чие име е правораздавал в ефир?

Има и още един умрял. Ще ги гледате зайците, когато на дебати се наредят Васко Терзиев, Борис Бонев и Антончо, поредният не можал да откаже на Бойко.

Отказвайте ги тези срамни оферти, бе. Защото са много, много срамни. Бойко е ясен, отдавна приключен от американците и гледа да завлече всички в Бездната със себе си. Ама другите, ако не достойнство поне срам нямате ли?

През 2006 година лично Борисов ми предложи да ме издигне за кмет на Пловдив от партията му ГЕРБ, която по това време дори беше в опозиция. Отказах му категорично и му казах да забрави.

Това, което правят Борисов и Хекимян не е никак добро нито за медиите, нито за държавата, нито за София. Явно, след Промяната, дъно вече няма. В бездната сме. Ще трябва вкупом да се махат всички.

И не правете паралел между мен и "Малкия Бареков". Когато влязох в политиката, аз напуснах ТВ 7 седем месеца преди изборите, а не седмица преди кампанията. И не отидох нито в ГЕРБ, нито в БСП или ДПС, а си направих своя партия. Слави мина по моите стъпки и правилно, защото така е морално да се прави.

Хекимян и Борисов го правят като пладнешки разбойници.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук