Сриналата се до нивото на кабеларка Би Ти Ви достигна връх в погазването на морала в жалък опит да вдигне рейтинга си.

Пишман медията опасно се заигра със здравето на хората, като изпрати свои екипи в Банско, които да подклаждат настроенията на гостите на града да напуснат курорта в момент, в който той е затворен, заради опасност от коронавирус.

Напълно безотговорно представителите на "телевизията на всички гледни точки" взеха позицията на туристи, които искаха да си тръгнат от курорта и капризно обвиняваха властите за предохранителните мерки.

В същото време ген. Мутафчийски даде за пример готвачка от Банско с коронавирус, която е отишла в Бургас и в момента обследват контактите й. Подобни неприятни случаи могат да станат десетки, ако власите отворят Банско, където има няколко заразени.

В желанието си на всяка цена да разкритикуват държавата, премиера и прокуратурата от Би Ти Ви са отворили студиото си за всякакви критици, а днес им гостува д-р Мангъров, който е известен с анти-правителствената си позиция.

Нищо чудно в следващите дни да видим как в студиото на Би Ви Ви се изявява шефът на БХК Кънев, който зове за отмяна на забраната за свиждания в затвора.

Подобна като на Би Ти Ви е и позицията на медиите от кръга "Капитал", които в разрез с всякакъв морал и пускат отровни стрели срещу анти-кризисните мерки.

Крайно време е подобни "медии" да осъзнаят, че, ако пандемията пламне, те самите могат да се превърнат в нейни жертви.