След двата скандални клипа с участието на „разследващия журналист“ Христо Гешов, оказал се обикновен почитател на мръсните тоалетни чинии, докато пред обществото говори как се бори за морал и против корупцията, приятелите му от рекетьорския сайт „Биволъ“ удариха дъното в манипулациите.

В пост, публикуван вчера вечерта във фейсбук, псевдомедията твърдеше, че Христо Гешов бил изчезнал, и то заради разследванията които бил правил, както и заради „изключително гнусни клеветнически материали“, които „преживял много тежко“.

Според „Биволъ“ Гешов заблудил полицая, зачислен за защитата му и изчезнал по собствено желание. Драматичния пост завършва с думите „Възможно е да е напуснал страната. Или по-лошо….“ .
 

За часове манипулацията беше препечатана от цялата протестърско-психодясна гилдия, включително от „Медиапул“ и „Клуб Зет“, а във фейсбук малобройните им привърженици се надпреварваха да изразяват съчувствие и да се молят „доброто момче“ да е жив и здрав. Разбира се, нито дума за това, че Гешов е цъфнал на два гнусни клипа, които човешкото съзнание трудно може да възприеме и които нямат нищо общо с разследванията му, но пък ясно показват двойнствения му „морал“, както и този на приятелите му от джендър съсловието.
 


Прокопиев и Гешов

На сутринта, разбира се, се оказа, че почитателят на близането на тоалетни чинии изобщо не е изчезнал и си е жив и здрав.

За тези, които не са разбрали, повтаряме, че на два клипа, разпространяващи се в чужди порносайтове, Христо Гешов, който е близък на Иво Прокопиев и кликата му, както и на медийните лумпени от „Биволъ“ Димитър Стоянов и Атанас Чобанов, припознаващи го като „техен колега“, ближе мръсна тоалетна чиния, както и пръстите си, след като са посетили задника му. Което няма нищо общо с разследванията му – нека си разследва. Разследващи журналисти има много, обаче само един си прави селфи с тоалетна чиния, после го разпространява, а през това време говори за морал. И сега някой друг му е виновен.
 

Христо Гешов и Димитър Стоянов - колеги по „морал“

Всъщност, „чест“ им прави на Прокопиев и на приятелчетата му от „Биволъ“, че защитават Гешов. Обяснимо - нали е един от тях. Нали „моралът“ и „ценностите“ са им общи.

Близане на тоалетни, медиен рекет, кражби от държавата и манипулации. Разлика май няма.
БЛИЦ ще продължи да информира обществото за истинската им същност, колкото и скандална да е тя, защото, противно на лъжите им, че в България нямало медийна свобода, те са живият пример, че през подобията на „медии“, които списват, могат да се опитат да „изперат“ дори и най-гнусното и извратено нещо на света, щом си е „тяхно“.