В сряда гостите на „Пресечна точка” - журналистът Сибина Григорова, PR експертът Ирина Тенчева и експертът по маркетинг Оля Маркес де Карденас, дискутираха по няколко теми.

Първо обсъдиха бюджета, Карденас заяви: "В бюджета има една дупка от 6 млрд. лв. - заради разлика между приходна и разходна част. Това правителство по болезнения начин е установило, че едни дадени пари не могат да бъдат взети отново".

Петков излезе пред протестиращите и ето какво се случи БЛИЦ TV

По темата за протеста трите дами бяха единодушни, че от тях няма нужда. Но най-остро към партия „Възраждане” се обърна PR експертът Ирина Тенчева.

„Има ниша на нуждаещи се групи хора – патриоти, то те не са и патриоти, които искат да възродят стара България. Ако ги попитате на площада ще ви кажат: ние, ако не протестираме, те ще ни забравят.”

Според пиарката „този протест е много отживял модел за манипулация на масите и заяви, че ако няма страх – няма и ПП Възраждане”.

За новото правителство тя настоява да им се даде време да се "научат да пишат и да четат" и после да ги сменяме.

Мрежата завря след псувнята на Сашо Кадиев по Кирил Петков БЛИЦ TV

"Мислите ли, че това което каза Кирил Петков е чуто и разбрано от хората на площада?", попита тя и даде сама отговор: "Вярвам, че в тези 100 души има 10, които са се вслушали в думите му и следващият път няма да постъпят така (няма да протестират - бел. на ред.)"