Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки написа много силен коментар във Фейсбук.

От думите му се разбира, че най-вероятно те са насочени към Цветан Цветанов, който наскоро учреди собствена партия, а преди време беше учредител, заместник-председател, министър и народен представител в ГЕРБ.Ето какво пише Стъки на страницата си в социалната мрежа: 

ДА ВЪРНЕШ ПЕТОЛЪЧКАТА

След 13 години, като учредител, заместник-председател, министър и народен представител от дясноцентристка партия, политическия хамелеон Цвъко, предаде хилядите хора, с които е работил през годините, като учреди нова партия.

Тя вероятно ще е позиционирана вляво, понеже нейното лого подозрително много прилича на логото на Европейската левица - Петолъчка!!!
Как да му вярваш на тоя хамелеон?

Десен ли е, ляв ли е?

До политическия си крах през 2019 се правеше на десен. Дали сега не се опитва да забие отново петолъчката над Партийния дом?

Но в която и част на политическото пространство да се появи този човек, той многократно ни е показвал, че трябва да стои далече от управлението на страната.

В неговия речник и самосъзнание липсват думи и понятия, като Родина, Православие, национална идентичност, държавен суверенитет, чест и морал.

За него единствено важното е да гледа с навлажнен поглед далече на Запад, зад Океана, с надеждата някой да му помогне да се докопа отново до властта.

Не, благодаря! От мен имаш категорично Цъ Цъ!