Зелената антиутопия, за която работят либералните глобалисти, вече се случва около нас. Буквално пред очите ни, в ежедневието ни - съвсем навсякъде. Toва коментира финансистът Кузман Илиев при гостуването в телевизия СКАТ.

"Освен безбожно скъпата цена на електроенергията и природния газ, забелязваме и редица други чисто битови измерения на новата религиозна зелена догма", добави Илиев. 

Ето какво още написа той във "Фейсбук", като добави и видео със запис на интервюто: 

"Например: фирмите да работят и през уикенда, като им е скъп токът! Или: да се къпем по няколко души наведнъж, за да се пести ел. енергия и емисии. 

Мусаката също оказва голям дерт, изобщо самото ядене на месо следва да се порицае масово. И, естествено - да се ограничи! Личен автомобил или апартамент не са ни нужни - до няколко години возилата ще са лукс и трябва да са налични за общо ползване, видите ли.

Ако е просто бизнес - да е фалирал отдавна. Представете си интернет-доставчикът ви при лоша услуга или дефицит да ви посъветва да “пестите” трафика си и да се ограничите. 

Нула стимул за повече и по-качествено производство - ето какво е характерно за държавното стопанисване или регулиране на предлагането на благата.

“Като няма хляб, яжте кифлички/пасти” е положението.

Поне няма лъжа и измама като при старите комунистически идеолози - благоденствие новите пророци на зеления диктат не обещават. Виновни сме, че сме хора. Как да изкупим вината си? С целенасочен и “доброволен” икономически регрес, с по-нисък стандарт на живот - втълпяват ни императивно социалните инженери на новото време.

А те са отлично снабдени с медии, социални мрежи и власт. И, разбира се, с гилотина - социална, финансова или каквато се наложи. На локално, но и глобално ниво.

П. П.: това като социален експеримент ще го бъде точно толкова, колкото пръкването на “македонско малцинство” у нас - истината и реалността дългосрочно винаги побеждават в привидно неравната битка със заблудата.
Зелената антиутопия, за която работят либералните глобалисти, вече се случва около нас. Буквално пред очите ни, в...

Публикувахте от Kuzman Iliev в Неделя, 16 януари 2022 г.