Не само политиците, всички хора говорят и с езика на тялото. Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Росен Йорданов, психолог.

Според него президентът Радев има емоционалната изравненост в тона, което говори за липса на автентичност, може да се говори за репетираност, за добре научен урок.

Психологът разтълкува и говореното на Бойко Рашков и заяви, че то е сигнал за стремеж за привличане на вниманието към себе си, което нарцистичен автоеротизъм. "Със сигурност му е липсвала публичността и като че ли няма търпение да привлича вниманието. Единствената динамика, която може да се наблюдава, е от много гневен до много уверен. 

"В момента той е в някакво своеобразно опиянение, може би автоеротично опиянение", коментира психологът.  

За Бойко Борисов Росен Йорданов смята, че говори като човек, който е преживял депресивен епизод в скорошен план, за разлика от предишните периоди на юнашко поведение. 

"Няма как да не е направило впечатление на масовия зрител бабаитската напереност на г-н Тошко Йорданов, който сякаш стои прероден... Една омнипотентност лъха от него, способност да решава всичко. Това е прекрасно, стига да няма този бабаитски нюанс, почти булеварден, който на претенцията, която той има като човек на перото, някак си не му отива. 

Аудиторията на г-н Йорданов и неговия съпартийник г-н Трифонов очаква такъв заядлив, почти бунтарски тон", посочи той, коментирайки поведението на зам.-председателя на "Има такъв народ".