Границата е премината, но те не могат да спрат, защото тези на Орлов мост са НПО-та на Сорос. Една част са такива, други пък са такива, на които им плаща Васил Божков.


Това заяви в предаването "Офанзива" по Канал 3 политическият психолог д-р Илия Илиев.

,,Нека да дойдат редовните избори и да се види тогава кой ще управлява'', препоръча д-р Илиев.

От този протест първо се махнаха безплатните протестиращи и идейно мотивираните привърженици на БСП. Останаха тези, които имат различни мотиви като г-н Кърджилов, коментира още той.

По думите му сега основно на протестите присъстват хора, които са платени и заинтересовани от това да свалят правителството и главния прокурор.

Целта на протестиращите е да ескалират до такава степен напрежението при управляващите, че да ги предизвикат към агресия, а след това да получат помощ зад граница, каза още Илиев.

„Ние правим всичко възможно, за да подтикнем властта да ни бие. Да палим палатки, да извикат танкове или поне да кажат, че ще прати танкове. Правим всичко това, за да накараме външния човек да дойде и да застане на наша страна“, каза д-р Илиев.

Той припомни, че винаги при големите протести в новата история на страната е имало външна намеса, посочвайки драматичните събития от 1989 г., 1997 г. и 2013 г.