Лоша поличба за демократична държава през 2021-ва година, когато генерал-президент назначава един генерал-премиер да смени друг генерал-премиер. Това подхожда на централно-африканска хунта, а не на страна-член на Европейския съюз. С тези думи председателят на „Път на младите“ Румен Чолаков коментира решението на президента Румен Радев ген. Стефан Янев да застане начело на служебното правителство

"Най-важното обаче е какво ще направим ние, гражданите на 11-ти юли. Вече трябва да е очевидно и за най-апатичните и скептичните сред нас, че промяната е възможна и има смисъл да се гласува. Има и за кого - 45-ият парламент показа това много ясно", пише още той. 

Ето и пълния текст на коментара му: 

Лоша поличба за демократична държава през 2021-ва година, когато генерал-президент назначава един генерал-премиер да смени друг генерал-премиер.

Това подхожда на централно-африканска хунта, а не на страна-член на Европейския съюз.

Но сред министрите най-накрая има малко свеж полъх. Пожелавам им успех!

Най-важното обаче е какво ще направим ние, гражданите на 11-ти юли. Вече трябва да е очевидно и за най-апатичните и скептичните сред нас, че промяната е възможна и има смисъл да се гласува. Има и за кого - 45-ият парламент показа това много ясно.  


  
 

Лоша поличба за демократична държава през 2021-ва година когато генерал-президент назначава един генерал-премиер да...

Публикувахте от Rumen Cholakov в Вторник, 11 май 2021 г.